Mamy ogromną radość podzielić się wspaniałą wiadomością ze świata sportu! Dziś nasi utalentowani podopieczni, Bartek, Franek i Tomek, brali udział w Powiatowym i Regionalnym Mityngu w Kolarstwie Olimpiad Specjalnych pod Honorowym Patronatem Zarządu Powiatu Wadowickiego. To niezwykłe wydarzenie odbyło się dzięki współpracy Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Kaczynie oraz MKS „Skawa” Wadowice Beskidzki Oddział Regionalny Olimpiad Specjalnych.

Nasi wspaniali sportowcy nie tylko wzięli udział w tym prestiżowym wydarzeniu, ale także osiągnęli niesamowite sukcesy na trasie kolarskiej. Bartek, Franek i Tomek nie tylko stanęli na starcie, ale również zdobyli miejsca na podium, co jest powodem ogromnej dumy i radości dla całej społeczności Fundacji „Promyczek.”

Dla naszych podopiecznych ten dzień to wyjątkowy moment, który podkreśla ogromne zaangażowanie, hart ducha oraz ciężką pracę, jaką włożyli w przygotowania do zawodów. To także dowód na to, że marzenia można spełnić, niezależnie od przeciwności losu. Dzięki wsparciu wielu serc i długoletniej pracy naszej Fundacji, Bartek, Franek i Tomek osiągnęli to, o czym marzyli.

Chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim zaangażowanym osobom, które przyczyniły się do sukcesu naszych podopiecznych oraz specjalnemu Ośrodkowi Szkolno-Wychowawczemu w Kaczynie i MKS „Skawa” Wadowice Beskidzki Oddział Regionalny Olimpiad Specjalnych za zorganizowanie tego niezwykłego wydarzenia.

Nasi podopieczni są prawdziwymi inspiracjami, a ich sukcesy stanowią potwierdzenie, że w życiu nie ma rzeczy niemożliwych. Cieszymy się, że możemy być częścią tego niezwykłego świata sportu i wspólnie dążyć do spełnienia marzeń naszych podopiecznych.

Dziękujemy za wsparcie i zachęcamy do śledzenia dalszych sukcesów naszych podopiecznych oraz innych wydarzeń związanymi z naszą Fundacją. Wspólnie tworzymy „Promyczek” nadziei i marzeń dla tych, którzy potrzebują wsparcia!