W dniu 27.01.2024 roku na Hali Sportowej w Andrychowie odbył się niezapomniany Charytatywny Turniej Siatkówki dla Majusi Michalskiej, zorganizowany przez Fundację Promyczek. Dzięki zaangażowaniu 12 drużyn składających się z rodziców i dzieci, atmosfera była niesamowita!

Podczas całego wydarzenia mieliśmy możliwość wsparcia naszej małej bohaterki poprzez zakup pysznych paczek z ciastem oraz różnorodnych przedmiotów, które udało się stworzyć dzięki hojności naszych wspaniałych sponsorów.

Nie zabrakło także emocjonującej licytacji oraz licznych atrakcji dla najmłodszych! Malowanie twarzy, brokatowe tatuaże, kolorowe warkoczyki i tor przeszkód sprawiły, że dzieciaki bawiły się wyśmienicie.

Po zakończonym turnieju przyszedł czas na wyczekiwany Bal Karnawałowy, który prowadziła dla nas niezawodna Fabryka Show. Było magicznie i kolorowo, a wszystko pod czujnym okiem Służby Maltańskiej.

Serdeczne podziękowania dla nieocenionych wolontariuszy z Liceum Skłodowskiej Curie w Andrychowie, Technikum Kotarbińskiego w Andrychowie, Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Andrychowie oraz Szkoły Podstawowej nr 5 w Andrychowie, którzy wspierali naszą inicjatywę swoją bezcenną pomocą. Ponadto dziękujemy Wszystkim zaangażowanym osobom w organizację i wszystkim, którzy upiekli i przekazali przepyszne ciasta.

Dzięki Wam, to wydarzenie było nie tylko sportowym wyzwaniem, ale także dniem pełnym uśmiechów, radości i solidarności. Razem tworzymy piękniejszy świat!

Sponsorzy

Muszyna